Pronto Telecom | De crux is glashelder
16679
single,single-post,postid-16679,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

De crux is glashelder

Pronto - Hennekens Glasbedrijf Beek

01 jun De crux is glashelder

Het regent kortingen, aanbiedingen en voordeelacties in telecomland. Een verkennende rondgang loont, maar pas op dat u niet van de regen in de drup belandt. Want de centrale vraag is: wie is nou echt de winnaar in deze strijd om de klant? Het antwoord van Raymond Hennekens, eigenaar van Hennekens Glasbedrijf Beek, is glashelder. ”De aanbieder,” aldus Raymond. “Als ‘leek’ in telecomland is het eenvoudigweg onmogelijk om zonder neutraal en professioneel advies de juiste keuze te maken.”

“Want telecomaanbieders hanteren zo’n ingewikkelde structuur dat je als consument door de bomen het bos niet meer ziet,” stelt hij. “Daar zit ook meteen de crux. Ze maken het bewust onoverzichtelijk zodat, niet de consument, maar de aanbieder de vruchten plukt.” Dat staat haaks op de bedrijfsfilosofie van Anja Moonen, eigenaar en oprichter van Pronto Telecom, waarin transparantie juist het sleutelwoord vormt. “Het is echt haar missie om zaken inzichtelijk te maken,” weet Raymond uit ervaring. “Al sinds de opkomst van de mobiele telefonie werken wij met haar samen. Dat zijn al heel wat jaren. We hadden toen twee mobieltjes, inmiddels hebben we er zeven. Mobiele telefonie is vandaag de dag onmisbaar. Je kunt gewoonweg niet zonder.”

Blind varen

“Ook daar spelen al die aanbieders handig op in,” vervolgt hij. “De vraag is groot dus kansen te over. En hoewel de markt continu verandert, zijn het vooral de grote, bekende aanbieders die het speelveld bepalen. Veel ondernemers varen vaak – geheel onterecht – blind op hun advies. Dan kun je bedrogen uitkomen. Dankzij Anja hoef ik mij daar niet druk om te maken. Zij regelt inmiddels alle telecomzaken, vast en mobiel. Hierdoor weet ik zeker dat ik de juiste beslissingen neem. Dit resulteert vrijwel elk jaar in een besparing op de belkosten. Het uiteindelijke doel van alle aanbieders is om zoveel mogelijk zieltjes te winnen. De doelstelling van Anja is om de klant zo goed mogelijk te helpen. Dat bewijst ze telkens weer en laat ze ook daadwerkelijk zien. Ze maakt structureel een overzicht van alle tarieven en kosten. Op basis daarvan wordt een keuze gemaakt. Als ik zelf al die gegevens moet gaan zoeken of opvragen, ben ik weken bezig. En het is nog maar de vraag of dat veel helderheid schept.”

Geen nummer

“Daarnaast neemt Anja ook het belgedrag onder de loep en geeft ze adviezen,” aldus Raymond. “Het is bijvoorbeeld een heel lange tijd zo geweest dat het goedkoper was om van ‘vast’ naar ‘vast’ te bellen. Hierdoor ontwikkel je bepaalde belpatronen. Anja laat ons zien wat het voordeligst is. Dat scheelt jaarlijks behoorlijk in de kosten. Ook haakt zij in op nieuwe ontwikkelingen en zoekt zij op eigen initiatief zaken uit. Dat schept vertrouwen. Als ik een probleem heb, kan ik op Pronto rekenen. Ik sta niet minutenlang in de wacht en word ook niet doorverbonden met een callcenter waar een ‘lieftallige’ juffrouw geheel volgens protocol een ellenlange vragenlijst met mij doorloopt. Om aan het eind tot de conclusie te komen dat er eigenlijk geen antwoord op mijn vraag voorhanden is. Bij Pronto ben ik er zeker van dat ik snel, goed en correct geholpen word. Ook dat laatste vind ik erg belangrijk want daar schort het nogal eens aan. Door de persoonlijke benadering is de betrokkenheid voelbaar. Bij Pronto is de klant geen nummer, maar heeft hij een naam.”

Over Pronto Telecom

Pronto Telecom adviseert bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van telecom. De organisatie werkt nauw samen met Retail Synergie die de afspraken regelt met verschillende toonaangevende partners op het gebied van mobiele, vaste telecom en VoIP. Deze krachtenbundeling resulteert in scherpe inkoopvoorwaarden en een optimale service. Om snel en accuraat te kunnen opereren hecht Pronto Telecom veel waarde aan persoonlijk contact. Een klein team van specialisten beantwoordt al uw vragen en biedt advies op basis van actuele marktkennis. Snel, betrouwbaar en klantgericht.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.