Pronto Telecom | Laat u zich strikken?
16700
single,single-post,postid-16700,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Laat u zich strikken?

strikken

28 jun Laat u zich strikken?

“Er zijn tig manieren om je veters te strikken, maar bijna iedereen doet het op dezelfde manier. Waarom? Omdat we het zo geleerd hebben,” stelt Marcel Dokter, eigenaar van Inverdo Verpakkingen. “We gaan pas op zoek naar een alternatief als de huidige wijze niet meer voldoet. Die gedachte is ook in het bedrijfsleven gemeengoed. Zonde, want in een snelveranderende wereld is het niet slim om vast te blijven houden aan die oude vertrouwde manier. Daarom is het zo belangrijk dat je als ondernemer meedenkt, vragen durft te stellen en proactief insteekt. Dat is onze filosofie en dat verwachten we ook van onze leveranciers.” Pronto Telecom haakt enthousiast aan.     

“Vooruitgang vereist vertrouwen,” vervolgt Marcel. “Vertrouwen in de kennis en kunde van je leveranciers. Terughoudendheid is vaak gebaseerd op angst. Vooral als het om zoiets cruciaals gaat als goede bereikbaarheid. Daar wordt dan ook handig op ingespeeld. Als je een nieuw computernetwerk nodig hebt, komen de leveranciers in veel te dure auto’s gretig opdraven. Met een duidelijke missie: jou ervan overtuigen dat alleen zij die bereikbaarheid kunnen waarborgen. Dat kost dan wel 50.000 euro, blijkt uit de op voorhand gemaakte offerte. Maar daarmee sluit je dan ook echt alle risico’s uit. Menigeen gaat overstag want zekerheid is de heilige graal.”

Rome

Maar er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden, bewijst Anja Moonen, eigenaar van Pronto Telecom. “Zij liet ons zien dat het ook anders kan. Anja denkt mee, inventariseert de behoeften en tovert geen op voorhand gemaakte offerte uit de hoge hoed. Plots blijkt die zekerheid dan uiterst betaalbaar. Zo zijn ook wij door schade en schande wijs geworden,” erkent Marcel. “Anja heeft ons laten zien hoeveel we kunnen besparen zonder in te boeten aan kwaliteit. Zij is samen met ons de offertes gaan uitpluizen en kwam er al snel achter dat hetgeen hierin werd aangeboden absoluut niet in verhouding stond met wat wij nodig hadden. Ook de telefoonrekeningen en het belgedrag werden grondig geanalyseerd. Dat leidde al bij al tot forse besparingen.”

Z.g.a.n.

“Die hadden we zonder Anja niet kunnen realiseren,” concludeert hij. “Om de juiste keuzes te kunnen maken, heb je een betrouwbare en onafhankelijke partner nodig. Eentje die niet preekt voor eigen parochie, maar denkt vanuit de klant. Die hebben we gevonden in Pronto Telecom. Anja is betrokken, kijkt continu met ons mee en acteert proactief. Ze attendeert ons op nieuwe ontwikkelingen en draagt alternatieven aan. Hierdoor kunnen we zaken tijdig oppakken en eventuele problemen voorkomen. Want als je wacht totdat er iets fout gaat, ben je eigenlijk al te laat. Daarom is het zo belangrijk om mee te veranderen met de wereld om je heen. Bij Inverdo Verpakkingen vinden we onszelf steeds opnieuw uit. Er is continu oog voor ontwikkeling en verbetering. Hoe kan het nog efficiënter? Bij onze zoektocht naar dat antwoord, nemen we onze klanten mee. Zo creëer je meerwaarde voor jezelf en voor de klant. Dat vormt de basis voor een ondernemende toekomst. Rest mij nog één vraag of beter gezegd twee: laat u zich strikken? En bent u toevalligerwijze nog op zoek naar een telefooncentrale met drieduizend aansluitingen? Zo goed als nieuw, want we hadden er maar tien nodig…”

Over Pronto Telecom

Pronto Telecom adviseert u bij het maken van de juiste keuzes op telecomgebied. Wij werken nauw samen met Retail Synergie die de afspraken regelt met verschillende toonaangevende partners op het gebied van mobiele/vaste telefonie en VoIP. Dit resulteert in scherpe inkoopvoorwaarden en een optimale service. Om snel en accuraat te kunnen opereren, hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact. Een klein team van specialisten beantwoordt al uw vragen en biedt advies op basis van actuele marktkennis. Snel, betrouwbaar en klantgericht. Pronto!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.