Pronto Telecom | ‘Buitenlandbundels’ in de ban?
16685
single,single-post,postid-16685,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

‘Buitenlandbundels’ in de ban?

Travel and vacation items on wooden table

10 jun ‘Buitenlandbundels’ in de ban?

Veel providers hanteren speciale modules voor bellen, gebeld worden, sms en dataverbruik in het buitenland. Door een wettelijk besluit binnen de Europese Unie zijn deze modules niet langer per definitie lonend.

In dit besluit, dat geldt voor alle landen die aangesloten zijn bij de Europese Unie, is namelijk vastgesteld dat vanaf 2017 gelijke tarieven gehanteerd moeten worden. In de aanloop hiernaar zijn de prijzen voor bellen, gebeld worden, sms en dataverbruik al per 30 april dit jaar verlaagd. Hierdoor is het goed mogelijk dat u voordeliger uit bent zonder gebruik van de ‘buitenlandmodules’. Gaat u binnenkort op vakantie of vertoeft u voor zaken regelmatig in een EU-land? Laat dan een telecomscan maken! Wij zoeken aan de hand van uw facturen of uw gemiddeld verbruik voor u uit wat voor u het voordeligst is. Hiervoor wordt eenmalig €10,00 per telefoonnummer in rekening gebracht. Zo weet u zeker of het zinvol is om een module wel of niet te laten activeren.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.