Pronto Telecom | Onze aanpak
16055
page,page-id-16055,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Onze aanpak

CONTACT

waarom Pronto Telecom?

Het aanbod op de telefonie-markt wordt steeds complexer en kostbaarder. Op basis van uw wensen begeleidt Pronto Telecom u naar de juiste prijs-kwaliteit-verhouding voor mobiel en vast.

ANALYSE

analyse
In een persoonlijk gesprek worden uw huidige telecom-contract en uw wensen helder in beeld gebracht. Pronto Telecom analyseert uw facturen en creëert een overzicht met  alle tarieven, kortingen, bonussen, uitzonderingen van alle zakelijke abonnementen van de verschillende providers (KPN, T-Mobile, Vodafone, Ziggo, Tele2 en Telfort).

ADVIES

advies
Op basis van uw huidige telecom-profiel en eventueel gewenste veranderingen zoekt Pronto Telecom de beste match met een provider. U krijgt advies op maat. Pronto Telecom verplaatst zich in uw situatie. We adviseren ook over Voip, zoals KPN one, Dean Connect, Telfort Hosted, Esprit hosted en natuurlijk een maatwerk VoiP met uitgebreide faciliteiten speciaal naar wens.

CONTACTPERSOON

service
Bij Pronto Telecom draait het om persoonlijk contact. Een klein team van specialisten beantwoordt accuraat uw vragen. U krijgt advies op maat op basis van actuele marktkennis. Service is niet iets wat we zeggen, maar wat we doen!