Pronto Telecom | Bezin + bespaar
16651
single,single-post,postid-16651,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Bezin + bespaar

geld

11 mei Bezin + bespaar

Het is nooit verstandig om klakkeloos in te gaan op een voorstel van uw huidige provider. Ook al klinkt die aanbieding extreem aanlokkelijk, de praktijk leert dat wie de lokroep weerstaat met klinkende munt wordt beloond. Een vergelijkend warenonderzoek levert steevast besparingen op van enkele honderden tot duizenden euro’s per jaar. Voor veel klanten van KPN ligt dit voordeel nu voor het grijpen. Door een wijziging in de tarieven en algemene voorwaarden kunnen contracten tot 1 juni 2016 kosteloos en per direct beëindigd worden. Let dus op en bezin!

Dit is dus hét moment om alle kosten eens goed onder de loep te nemen. Als onafhankelijk adviseur helpt Pronto Telecom u hier graag bij. Wij pluizen uw rekeningen na, brengen de kosten in beeld en zetten gunstige alternatieven voor u op een rijtje. Vervolgens bespreken wij samen met u de mogelijkheden. Dat levert telkens weer geld op. Wie geen dief van zijn eigen portemonnee wil zijn, doet er dus goed aan deskundig advies in te winnen.

Klant bij KPN?

Wees er dan snel bij. Door een wijziging in de tarieven en algemene voorwaarden geeft KPN haar klanten namelijk het recht om contracten tot 1 juni 2016 kosteloos en per direct te beëindigen. Deze wijzigingen gelden onder andere voor Zakelijk Belbasis, Zakelijk BelVrij Totaal, PSTN/ISDN, Zakelijk DSL, KPN Eén, Zakelijk Internet en het Ondernemerspakket. Pronto Telecom laat u graag zien hoeveel ú kunt besparen.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.